Kysymyksiä Viking Lotosta

Kysymyksiä Viking LotostaViking Lotto on tullut suomalaisille tutuksi vuodesta 1993 lähtien, mutta se ei ole saavuttanut Loton asemaa yhtä tunnettuna. Tässä artikkelissa vastataan yleisipiin kysymyksiin Viking Lotosta.

Minkä ikäinen voi pelata Viking Lottoa?

Suomessa uhkapelejä voi alkaa pelata täysikäisenä.

Missä voin pelata Viking Lottoa?

Viking Lottoa voi pelata Veikkauksen toimipisteissä ja Veikkauksen nettisivuilla. Pelaaminen netissä helpottaa ja nopeuttaa prosessia.

Kuinka paljon Viking Lotossa voi voittaa?

Viking Lotossa on joka viikko tarjolla miljoonapotteja. Jos pääpottia ei voiteta, potti kasvaa ainaa seuraavalle viikolle Loton tapaan.

Onko Viking Lotossa jokeria?

Viking Loton yhteydessä voi pelata keskiviikkona arvottavaa jokeria.

Miten Viking Lotto eroaa tavallisesta Lotosta?

Viking Lotossa ovat mukana Suomen lisäksi: Norja, Tanska, Ruotsi, Islanti, Viro, Latvia ja Liettua. Viking Lotossa arvotaan kuusi numeroa seitsemän sijaan sekä kaksi lisänumeroa. Numerot valitaan 1-48 väliltä, toisin kun Lotossa numerot valitaan 1-39 väliltä. Arvonnan lisäksi valitaan yksi Onnennumero.

Milloin Viking Lotto arvotaan?

Keskiviikkoisin Viking Loton peliaika päättyy yleensä klo 19. Arvonta esitetään Suomessa Maikkarilla klo 22.25. Tämän esityksen jälkeen voi alkaa pelata seuraavan viikon kierrosta.

Kuinka paljon Viking Loton pelaaminen maksaa?

Se on 80 senttiä. Sen päälle voi pelata keskiviikkojokeria, joka maksaa 2 euroa rivi.

Tarvitseeko minun täyttää paperinen Viking Lotto- kuponki pelatakseni Viking Lottoa?

Ei tarvitse. Voit pelata pikapeliä, jossa kone valitsee sinulle numerot tai voit kertoa haluamasi numerot Veikkauspisteen myyjälle.

Mistä näen oikeat Viking Loton numerot?

Voit katsoa televisiolähetyksen keskiviikkoisin MTV3:selta klo 22.25, käydä lähimmässä Veikkauspisteessä katsomassa numerot tai tarkistuttamassa suoraan lappusi tai katsoa oikeat numerot Veikkauksen netistä. Jos olet pelannut Viking Lottoa netissä, numerosi tarkistetaan automaattisesti.

Mikä on Viking Loton Onnen numero?

Voittonumeroiden lisäksi arvotaan aina Viking Lotto- arvonnassa myös Onnennumero. Jos Onnennumero sattuu olemaan voittonumeroissa, pääpalkinnon voittaja voittaa vielä enemmän rahaa. Jos Onnennumero ei ole voittonumeroissa, potti siirtyy aina seuraavan viikon arvontaan, kunnes se menee. Onnennumeron sattuessa kohdalle potti saattaa olla valtavasti suurempi kuin mitä se olisi muuten. Se saattaa olla moninkertainen. Todennäköisyys sille, että Onnennumero on mukana on noin 12%

Kuinka monta pitää olla oikein, että Viking Lotossa voittaa?

Usein jo kahdella oikein voittaa.

Mitä tarkoittaa tuplaaminen?

Tuplaaminen maksaa 25 senttiä per rivi. Jos voittorivilläsi on Tuplausnumero, saat voitot kaksinkertaisena, myös päävoiton.

Kuinka todennäköistä on voittaa Viking Loton päävoitto?

Viking Loton päävoiton todennäköisyys on n. 1: 12 000 000. Se on todennäköisempi kuin Lotossa, jossa se on 1: 15 000 000.

Missä Viking Loton numerot arvotaan?

Norjan Hamarissa kello 20.15 paikallista aikaa. Siksi peliaika täällä päättyy seitsemältä.

Voiko Viking Lotossa pelata järjestelmää?

Voi. Järjestelmiä löytyy 7-11 numerolle.

Mitä numeroita valitsemalla voin voittaa eniten rahaa?

Koska on yhtä todennäköistä, että voittonumero on 1 tai 2, voi strategisesti vaikuttaa vain mahdollisimman suuren potin voittoon. Kannattaa valita numeroita, joita moni muu ei valitse. Suosittuja numeroita ovat syntymäpäivät 1-31 ja kuukaudet 1-12, myös ihmisten onnennumerot ovat usein pienempiä numeroita. Osa ihmisistä pelaa pelikuponkia tietyllä kuviolla, mutta suurin potti tulee keksimällä oman uniikin systeemin, jolloin voittaessasi monilla ei ole samoja numeroita.